top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Kontich D-Telstar A 57 – 66 (36 – 23)


Hoeveel pech kunnen we verwerken? Blijkbaar een heleboel. Hun nr9 leverde goede shots af (met gepaste shothouding), maar voor de rest leek het op bal weggooien, maar toch viel alles er in. Dit terwijl sommige ballen bij ons er op het laatst toch nog uitdraaiden. We kregen vier driepunters binnen, en de thuisploeg nam zodoende een kleine voorsprong, waarvan ze zelf, blijkbaar nog het meest van al, van verschoten (1°Kw.: 26/12) .

Geen paniek in onze ploeg, want qua spel liep alles zoals het moest. Hun lucky shots bleven in het 2de kwart achterwege, en dit kwart (10/11) was voor ons. De score was nog niet geweldig, maar geen probleem, wij mochten in de tweede helft naar “de goede ring” spelen (Rust: 36/23) .

En het leek er inderdaad op, dat er verschil in ring was. Na 5 minuten in het 3de kwart stonden de bordjes al gelijk, en waren we vertrokken voor meer (11/31). Wat in de eerste helft mislukte, lukte ons nu wel, en ons goed veldspel bracht nu zijn verdiende vruchten op (3°Kw.: 47/54) .

In het vierde kwart probeerde de Wolves nog de bakens te verzetten, met alle middelen die voorradig waren, maar het enige resultaat dat gaf, was dat wij dit kwart binnenhaalde (10/12) met hoofdzakelijk vrije worpen. Klus geklaard dus, en de buit was binnen.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar A – Geranimo B 101 – 64 (48 – 29)

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Pe

Telstar A – Willebroek C 63 – 71 (36 – 38)

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat d

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al

bottom of page