top of page

Fel.Ekeren D - Telstar A 76 – 82 (31 – 42)

Al direct in het eerste kwart was het verschil tussen beide ploegen duidelijk. Ekeren lukte 3 driepunters (11/2 achter), en wij scoorden daarna vooral inside (Peter 8p, Geert 6p). Ondanks dat bombardement liepen we toch 6 punten uit (1°Kw.: 16/22) .

In het tweede kwart was er een beetje meer evenwicht in het veldspel, maar toch namen we (15/20) weer vijf bonus punten (Rust: 31/42) .

De thuisploeg had in de rust duidelijk pep-talk gekregen. Waar we dachten dat we in het eerste kwart een bombardement te verwerken kregen, was dit nu dubbel zo hard. Zes driepunters (van 4 verschillende spelers) kregen we op ons dak, en Ekeren lukte in dit kwart bijna zoveel punten dan in de twee vorige samen.Wij moesten onze score aanvullen met vrije worpen, want pep-talk kan ook fouten (technische, onsportieve en gewone fouten) met zich meebrengen. Maar zo stonden we (28/16) plots met één punt achter (3°Kw.: 59/58) .

In het vierde kwart was hun pijp bijna uit, en zakte ze terug naar het niveau van de eerste helft. Maar ook onze pijp was bijna uit, behalve natuurlijk van Josse (man v/d match), die schonk met 8 punten de overwinning toch nog aan onze ploeg .

Filip Leemans 5-0, Alan Buelens 4-8, Geert Van Eyken 6-11, Maarten Bynens 4-6, David Lenaerts 3-1, Peter Nuytens 14-4, Brent Op De Beeck 2-2, Josse Gobel 4-8 .

Lay-up 5/5 (Josse 3/3, Geert 2/2), 2pt shots 24/50 (Peter 8/13, Alan 4/7, Josse 2/2), 3pt 2/11 (Filip 1/2, Alan 1/7) = 47%

Vrije worpen: 18/32 (Geert 7/12, Maarten 4/7) = 56%

9 aanv.rebounds (Maarten & David 3), 26 verd.rebounds (Maarten 8, Geert 7), 8 balverliezen, 8 steals (David 3, Alan 2), 16 assists (Geert 4, Josse 3, Alan, Maarten & David 2), 0 block shots .

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar A – Geranimo B 101 – 64 (48 – 29)

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Pe

Telstar A – Willebroek C 63 – 71 (36 – 38)

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat d

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al