• El Capitan (Veerle V.)

Hop naar Arendonk ! Okido-Telstar bbc


Gisteren 30 september vertrokken we met 7 dames naar Arendonk. Met 2 gekwetse dames begonnen we aan de wedstrijd. Twijfelend of dit wel een 'gezond' idee was...

De euforie was groot als we eindigden met 2 punten in ons voordeel. Het was tot op de laatste seconde spannend en bibberen voor nog verlengingen..

We zijn goed gestart aan de wedstrijd. Uiteraard kregen we NOG MAAR eens een press op de guard tegen. Toch was het pas in de 2de Q dat we achterstrand opliepen. De snelheid van de tegenpartij viel een beetje tegen. Met de rust stonden we dan ook iets van een elf punten achter. Niet van onze gewoonte namen we de 3de Q een goede start. Verdedigend waren we sterk en ook de arbitters deden hun werk. Na enkele driepunters van Britt en Sofie was er de kentering. Die hebben we niet meer afgegeven tot op het einde. Als ploeg en met goede coaching stonden we sterk !! Eindscore 44-46 (of was het nu 42-44 ?) ...onzen boekman Rik houdt van verstrooiing :-)

speelsters: Britt, Kim, Sofie, Charlotte, Laëtitia, Fanny (gekwetst achilles), Veerle V. (gekwetst knie)

Coach: Kevin B.

#20172018

41 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen