top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar A – Hort.Kontich D 80 – 58 (41 – 29)

Kontich had grote verwachtingen, maar van bij het begin liepen ze achter de feiten aan. Ze lukten wel twee driepunters, maar dat konden wij (Alan, Filip) ook. We speelden goed rond, en met vooral Alan aan het kanon namen we 8 punten voorsprong. (1°Kw.: 22/14) .

In het tweede kwart was er meer evenwicht, maar Peter was nu (zichtbaar) goed opgewarmd en we namen (19/15) weer 4 punten bij (Rust: 41/29) .

Na de rust hadden de bezoekers blijkbaar een motivatie preek gekregen, en ze vlogen er nogal wild in. Dit resulteerde voor ons in een resem vrije worpen, die we behoorlijk (12/17) konden omzetten. Hiermee konden we onze voorsprong nog een klein beetje (16/13) aandikken (3°Kw.: 57/42) .

Het vierde kwart haalden we nog eens alles uit de kast. Maarten en Josse slingerden overal doorheen, Geert en Peter werkte goed af en Filip lukte zijn derde bom van de wedstrijd. Met 23/16 was ook het vierde kwart voor ons, en dus waren we na een voortreffelijke wedstrijd de verdiende winnaar .

Filip Leemans 6-3, Alan Buelens 9-5, Geert Van Eyken 4-6, Nick Hedeman, Maarten Bynens 7-5, Stef Vandyck 1-6, David Lenaerts 4-5, Peter Nuytens 6-4, Brent Op De Beeck, Josse Gobel 4-5 .

Lay-up 6/7 (Alan 2/2), 2pt 15/45 (Josse 3/4, Geert 3/8, Peter 4/12, Maarten 3/10), 3pt 4/11 (Filip 3/5, Alan 1/2) = 46%

Vrije worpen: 26/44 (Alan 7/7, Maarten 6/8, Stef 5/9) = 59%

11 aanv.rebounds (Geert 4), 25 verd.rebounds (Peter 7, David 5, Maarten 4), 12 balverliezen, 21 steals (Geert & Josse 4, David & Stef 3), 13 assists (Peter & Filip 3), 1 block shot (Geert).

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar A – Geranimo B 101 – 64 (48 – 29)

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Pe

Telstar A – Willebroek C 63 – 71 (36 – 38)

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat d

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al