• Coach Lieve

Musketiers A - Telstar A 75 – 62 (45 – 25)


Door omstandigheden kwam een halve ploeg nogal laat aan in Vremde, en moesten dus zonder degelijke opwarming starten. En dat viel op in ons spel, we kwamen overal een stapje te laat, en hun nr.7 en 11 konden naar hartenlust driven en shotten (1°Kw.: 26/11) .

Het tweede kwart was iets beter, maar bracht nog geen oplossing. Vooral ook omdat bij de thuisploeg nu twee andere spelers sterk afwerkten, en met 19/14 gleden ze in de stand nog wat verder van ons weg (Rust: 45/25) .

In het derde kwart werd de kloof zelfs even 28 punten, maar gelukkig konden we er daar nog een paar punten (14/10) van af knijpen (3°Kw.: 59/35) .

In het vierde kwart kwamen we eindelijk onder stoom, en zo ondervond Musketiers wat we echt waard zijn. Iedereen bij ons tankte terug zelfvertrouwen en dat was duidelijk te zien aan ons spel en aan onze afwerking. Hun coach werd er zowaar zenuwachtig van. We kwamen zelfs even terug tot op vijf punten, maar er was nog te weinig tijd over om de klus te klaren. Als Musketiers dan nog wat hulp kreeg van de umpire was de match gespeeld.

Als we vanaf het startsignaal 100% klaar waren, was dit waarschijnlijk een andere match geweest, alhoewel dit natuurlijk nooit een garantie is voor een betere eindstand .

#20162017

34 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen