top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Musketiers A - Telstar A 75 – 62 (45 – 25)


Door omstandigheden kwam een halve ploeg nogal laat aan in Vremde, en moesten dus zonder degelijke opwarming starten. En dat viel op in ons spel, we kwamen overal een stapje te laat, en hun nr.7 en 11 konden naar hartenlust driven en shotten (1°Kw.: 26/11) .

Het tweede kwart was iets beter, maar bracht nog geen oplossing. Vooral ook omdat bij de thuisploeg nu twee andere spelers sterk afwerkten, en met 19/14 gleden ze in de stand nog wat verder van ons weg (Rust: 45/25) .

In het derde kwart werd de kloof zelfs even 28 punten, maar gelukkig konden we er daar nog een paar punten (14/10) van af knijpen (3°Kw.: 59/35) .

In het vierde kwart kwamen we eindelijk onder stoom, en zo ondervond Musketiers wat we echt waard zijn. Iedereen bij ons tankte terug zelfvertrouwen en dat was duidelijk te zien aan ons spel en aan onze afwerking. Hun coach werd er zowaar zenuwachtig van. We kwamen zelfs even terug tot op vijf punten, maar er was nog te weinig tijd over om de klus te klaren. Als Musketiers dan nog wat hulp kreeg van de umpire was de match gespeeld.

Als we vanaf het startsignaal 100% klaar waren, was dit waarschijnlijk een andere match geweest, alhoewel dit natuurlijk nooit een garantie is voor een betere eindstand .

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar A – Geranimo B 101 – 64 (48 – 29)

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Pe

Telstar A – Willebroek C 63 – 71 (36 – 38)

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat d

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al

bottom of page