top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar A – Aartselaar A 73 – 79 (32 – 40)

Een goede start bracht ons, vooral dank zij de afwerking van Geert (8 punten) vlug aan de leiding. Maar onze bezoekers (vooral nr.11) lieten toch merken dat ze ook goed bezig waren onder de ring, en vooral dat ze nog niet verslagen waren (1°Kw.: 20/13) .

In het tweede kwart viel het op dat onze afwerking, en vooral ons afstand shot bijna volledig stilviel. Ongelukkig genoeg stond hun ouderdomsdeken (nr.13) zijn vizier juist dan op scherp, en met 4 driepunters zorgde voornamelijk hij voor een 12/27 score (Rust: 32/40) .

Na de rust waren Maarten en vooral Alan shotvast, en met 22/15 kwamen we terug in de wedstrijd. De refs slaagden erin om ons dit kwart met 7 fouten te bestraffen, wat misschien wel juist was, maar onze tegenstrever kreeg op een heel kwart geen enkele fout tegen. Dit zou wel eens nadelig kunnen uitvallen in het laatste kwart (3°Kw.: 54/55) .

Het vierde kwart speelden we op hetzelfde niveau verder. Maar wanneer Maarten zijn 5de en Alan zijn 4de fout kregen stokte ons spel toch even, en Aartselaar ging met de overwinning lopen .

Roy Van Kerkhoven 7-4, Glenn Brabants, Filip Leemans, Alan Buelens 5-15, Geert Van Eyken 12-2, Maarten Bynens 4-9, Stijn Wouters 2-2, Peter Nuytens 2-6, Brent Op De Beeck 0-3 .

Lay-up 3/3 (Roy 2/2, Alan 1/1), 2pt 16/39 (41%), 3pt 8/35 (Maarten 2/3, Geert 1/2, Alan 4/14, Roy 1/7) = 35%

Vrije worpen: 11/18 (Geert 3/4, Alan 4/6, Brent 3/5, Maarten 1/3) = 61%

12 aanv.rebounds (Geert 5), 25 verd.rebounds (Alan 5, Geert & Maarten 4, Roy, Stijn & Brent 3), 12 balverliezen, 12 steals (Roy 7), 2 assists (Glenn & Geert), 0 block shots .

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar A – Geranimo B 101 – 64 (48 – 29)

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Pe

Telstar A – Willebroek C 63 – 71 (36 – 38)

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat d

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al