top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar A – Malle B 00 – 00 (39 – 55)


Telstar A – Malle B 00 – 00 (39 – 55)

Het was van in het begin een potige match, dit is nooit ons ding geweest, maar we hielden wel stand. Een driepunter van de bezoekers zette hun op een kleine voorsprong, en die gaven ze echter in dit kwart niet meer af (1°Kw.: 18/20) .

In het tweede kwart bleef het spelbeeld hetzelfde. We scoorden wel veel van op de vrije worp lijn, maar verder waren we niet efficiënt genoeg in de afwerking. Malle lukte nu 4 driepunters (3/4 van hun nr.10), en dit bezorgde hun een geruststellende voorsprong (Rust: 39/55) .

Tijdens de rust vonden de spelers van Malle het nodig om onder hun een (verboden) dunkcontest te betwisten, waardoor even voor het begin van de 2de helft de ring aan hun zijde het begaf en afscheurde.

Gevolg: einde wedstrijd. De referees hadden dat dunken niet gezien, en nu ligt de beslissing voor de groene tafel, en kunnen we alleen maar afwachten.

Als we iets efficiënter afwerken, strikter verdedigen, en strengere arbiters krijgen, hebben we zeker nog een kans, indien deze wedstrijd moest herspeeld worden.

Roy Van Kerkhoven 14-0, Alan Buelens 4-0, Geert Van Eyken 8-0, Maarten Bynens 6-0, Wim Teugels, David Lenaerts 2-0, Anouar Amansour 1-0, Peter Nuytens 4-0, Brent Op De Beeck .

Lay-up 1/3 (Roy 1/1), 2pt 9/20 (Roy 3/5, Geert & Peter 2/4), 3pt 0/5 = 36%

Vrije worpen: 19/26 (Alan 8/8) = 73%

3 aanv.rebounds (Geert, Maarten, David), 12 verd.rebounds (Geert 5, Maarten 4), 7 balverliezen, 7 steals (Geert 3), 0 assists, 3 block shots (Maarten 2, Wim 1) .

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar A – Geranimo B 101 – 64 (48 – 29)

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Pe

Telstar A – Willebroek C 63 – 71 (36 – 38)

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat d

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al

bottom of page