top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U6 gaat op Teambuilding naar het Arenal Trampolinepark!


Op zondag 27/10/2019 kleurde het trampolinepark Arenal te Mechelen voor een stukje paars/wit! U6 coaches Nele en Sofie organiseerden een mini-teambuilding om ouders en kinderen beter te leren kennen. Sep, Femke, Flor, Warre, Ellie, Emile en Finn zorgden samen met mama, papa, broer en zus voor heel wat springspektakel! Het basketbaldoel werd vakkundig uitgetest,maar ook het ninja-parcours, het dodgeballveld én de high-nine konden rekenen op heel wat deelnames van onze kant. Na twee uren springplezier gingen zowel kindjes als ouders als coaches moe maar voldaan naar huis. Check zeker onze gesloten FB pagina als je erbij was voor filmpjes! Ook rond de krokus - en paasvakantie zullen de coaches een leuke activiteit met ouders voorzien. We houden jullie op de hoogte! Groetjes, Nele en Sofie


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page