top of page
  • sofieke8

Sint-Amandse – BBC Telstar (U10b) 26/09/2020

Aanwezig: Anna, Fien, Fran, Jasper, Kobe, Mathias en Moussa

Spannend, onze 1ste wedstrijd sinds … lang! Met de nodige zenuwen stond iedereen keurig uitgerust voor de wedstrijd klaar om met veilige maatregelen de eerste match bij U10 aan te vangen.

Anna, Fran, Jasper en Moussa beten de spits af. Voor beide ploegen was het even oriënteren, maar Telstar zette hier al een mooi eerste quartje neer. Anna, die trouwens haar allereerste wedstrijd ooit speelde, opende zowaar de score, knap! Om nog maar te zwijgen over haar snelheid: Speedy Gonzalez is er niets tegen! :-)


Een andere speler die aardig gas kan geven is Moussa: als een pijl ging hij er met de bal vandoor: niemand kon hem afstoppen en verdedigers liet hij achter zich. Jammer dat hij net iets te enthousiast de bal tegen het bord wilde leggen…Maar later in de wedstrijd kwam hij nog meermaals tot scoren toe.

Ook Fran toonde zich als actieve verdediger en worp zich voor elke losse bal. Zij stond zeker haar mannetje en liet de rood-witjes niet zomaar passeren.

Jasper verdedigde als een beer en hield goed z’n mannetje in de gaten. Ook opdribbelen, rebounds nemen: mooie initiatieven; hij liet zich goed opmerken!


Later in het spel kwamen ook Fien, Mathias en Kobe erbij.

Mathias bleek erg alert op onbeschermde ballen en ging er vaak mee aan de haal. Als ervaren dribbelaar haalde hij meer dan eens de overkant. Later in het spel bezorgde hij zijn medespelers ook knappe, stevige passen en kwam zelf ook tot scoren.

Ook Fien liet enkele knappe bewegingen zien en kon zich losdribbelen uit soms wel 3 man. Niet evident! Vroeg in de wedstrijd maakte ze ook een knappe goal. Daar ga je vannacht zeker nog over dromen, Fien! :-)

Kobe plukte enkele rebounds weg en zette een stevige fastbreak neer.


Coach Nick kijkt tevreden op een sterke wedstrijd terug: terecht! Na een korte analyse hebben we weer wat oefenstof voor de volgende trainingen.

Smeer jullie beentjes almaar in! ;-)

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page