top of page
  • sofieke8

U10B

BBC Telstar – BBC Coveco Niel (02/10/2020)


Aanwezig: Anna, Fien, Fran, Jasper, Kobe, Noor, Mathias en Moussa


Onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen en meteen al een voltallige ploeg op het blad!

We startten wat aarzelend en kregen net zoals onze bezoekers wel kansen tot scoren, maar die bal weigerde door de ring te gaan…

Uiteindelijk schoten we later in Q1 uit onze startblokken en haalde we zo een kleine overwinning voor paars-wit binnen.

Helaas werd dat even later fenomenaal afgestraft met een … jawel, 0-12 tegen… Uiteindelijk lukte het ons toch om die nul weg te werken, met Kobe op kop.


Jasper liet heel wat dribbelkunsten zien en liet zijn verdediger meer dan eens in de kou staan. Jammer dat die ballen niet binnen wilde; knappe drive!

Moussa liet zijn versnellingen zien en werd tweemaal foutief afgestopt onder het bord. Hieruit sprokkelde hij voor de ploeg enkele punten.

Ook Noor mocht vrijworpen nemen en scoorde! Haar eerste goal op haar eerste wedstrijd, proficiat!

Mathias was de ballenpikker van vandaag: met een simpele tik ontfutselde hij de bal van de tegenstander.

Fien probeerde goed voor haar mannetje te komen staan zodat die moeilijker een goal kon maken; ze hield enkele ballen mooi tegen! Eén keer kwam ze vrij onder het bord, maar de bal draaide uit het doel… Ook die voetblessure speelde haar parten op de training en op de wedstrijd.

Anna liep heel wat kilometers vandaag: ze speelde zich telkens goed vrij! Jammer van die loopfouten, maar dat komt zeker in orde, wat een doorzettingsvermogen! Knappe prestatie voor haar 2de wedstrijd!

Fran gooide zich meermaals in de strijd voor een rebound of een losse bal, mooi! Ook sloot deze meid met een doelpunt de score voor Telstar af.


Nu een weekje rust, en dan thuis allen weer op post tegen de Kangoeroes! :-)


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page