top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Herfstkamp 2016


Met 24 gemotiveerde deelnemers kon deze basket driedaagse niet mislukken. De coachen stelden zich voor en de eerste opwarming kon beginnen. Daarna werd de groep volgens leeftijd gesplitst in twee groepen en konden we beginnen met het basket gedeelte.

We waren in de sporthal om ons te amuseren, maar ook om iets bij te leren, en zo konden de kleinsten op hun tempo alles verwerken, en de iets ouderen een tandje bijsteken om een grotere moeilijkheidsgraad af te haspelen.

Het waren toffe groepen om mee te werken, en de de sfeer bleef ook tijdens de pauzes enz. goed gerespecteerd, zelfs tot de laatste dag, wat naar het einde toe misschien niet zo evident is.

Het vrije worpen wedstrijdje zorgde dan weer voor de nodige ontspanning (en spanning).

De vooruitgang die men tijdens een zo intensief kamp maakt, is natuurlijk het duidelijkst te zien bij de jongsten en bij de (basket)nieuwelingen. Deze 18 uren na elkaar hebben misschien wel meer invloed dan de erg verspreide uren op +/- 3 maanden training.

Op de laatste dag konden de winnaars van de vrije worp competitie van elke groep, het tegen elkaar opnemen in de finale. En de winnaar van de jongste groep had blijkbaar veel minder last van de zenuwen dan haar tegenstander.

FT specialist oudste groep: Tom.

FT specialist Jongste groep en totaal: Margaux Bruggeman.

Niet onbelangrijk was de verkiezing door de coaches van de MVP van elke groep. Dit was de beloning voor die speler die opgevallen was wegens zijn ingesteldheid, groepsbeleving inzet en vooruitgang.

MVP jongste groep: Eline Huyghe.

MVP oudste groep: Euan Pols.

Telstar bedankt graag iedereen die deel uitmaakte van dit fijne kamp, en we hopen iedereen (plus nog anderen!) uiteraard volgend jaar terug te zien!

Deelnemers (in volgorde van de groepsfoto):

Coach Francis, coach Alan, ass. coach Jarne.

Bovenste rij: Gus Matthys, Roberto Van den Hende, Amelie Huyghe, Euan Pols,Cas Matthys, Zakeel Khan, Elias Van Loock, Joren Buelens, Tom Loos, Renée Van Eyken.

Middelste rij: Eline Huyghe, Heleen Loos, Margaux Bruggeman, Stella Van Eyken, Myron Pols, Jelle Van den Wyngaert.

Onderste rij: Dhalya Achbouk, Qays Khan, Kasper Saelens, Axelle Bruggeman, Kyllian Marty, Liam Weetjens, Eliot Cuypers .

Niet op de foto: Coach Geert, Courage Owieadolor, Charlie Becks.

267 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page