Please reload

Aartselaar B - Telstar B 81 – 44 (31 – 21)

28-Jan-2017

In het hol van de leeuw (of de kopploeg) gaan spelen, dan mag men zich aan een heel moeilijke match verwachten. Dat was het ook van in het begin. In de eerste helft van het kwart geraakte we niet aan hun ring, en gelukkig kon Mathias enkele vrije worpen verzilveren. Daarna ging het beter, maar we konden hun aanvallen maar moeilijk afstoppen, en als we dan nog twee driepunters binnen krijgen zaten ze juist aan het dubbel van onze punten (1°Kw.: 18/9) .

Het tweede kwart speelden zeer goed mee. Aartselaar had het er even lastig mee, maar kon toch nog op de valreep het kwart (13/12) binnen halen (Rust: 31/21) .

Na de rust bleven we onze aanval verzorgen, maar werd het steeds moeilijker om defensief alles dicht te lopen en met 22/13 liep de thuisploeg verder weg (3°Kw.: 53/34) .

Het vierde kwart was er duidelijk te veel aan, en Aartselaar deed er met 28/10 nog een schepje bovenop. Ondanks de uitslag mogen we toch spreken van een verdienstelijke match. Als alle spelers in topvorm waren, hadden we het natuurlijk beter gedaan, maar hier een kans maken om te winnen is een utopie .

 

Nick Hedeman 2-2, Wouter Op de Beeck 5-2, Tim Ballon 4-0, Tim Geeraerts, Mathias De Decker 4-2, Jan Poplemon 2-7, Christophe Leysen 0-5, Josse Gobel 2-3, Lucas Mahieu, Bart Bruggeman 2-2 .

 

Vrije worpen: 8/18 (Mathias 4/6, Jan 2/3) = 44%  !

Please reload

© 2016y BBC Telstar Mechelen